gibalno plesna delavnica za ženske POMLADNO PREBUJENJE

 

Svobodno gibanje ob glasbi je matrica življenja, ki ga živimo. V tem prostoru se povezujemo  s svojim telesom, umom, čustvi, dušo, z drugimi, s prostorom znotraj in zunaj nas, z duhom življenja.  Povezujemo se s tem, kar smo in kar se izraža skozi nas v tem trenutku. Z gibanjem se ta stanja pretočijo, prelevijo, z zavedanjem in disciplino duha jih lahko spremenimo in spremembe vnesemo v svoje življenje. Pri vsem tem nam je v pomoč pomemben dodatek – smisel za humor.

Delavnice so namenjene ženskam vseh mladosti, tudi nosečnicam in ženskam po porodu. Ni potrebno nikakršno predznanje, saj so namenjene raziskovanju lastnega izraza v gibanju in ne obvladanju plesnih korakov ali primerjanju z drugimi. Vse, kar potrebujete, je volja do gibanja in želja po raziskovanju. Skozi gib bomo odkrivale različne vidike življenjske energije in se jih učile integrirati v svoje vsakdanje življenje. Iskale bomo povezavo z osnovnimi elementi v naravi (zemlja, ogenj, voda, zrak). Predvsem pa bomo uživale v gibanju ob glasbi in prebudile svoja telesa v prihajajočo pomlad.                                                                     
Potrebujete udobno obleko, v kateri se dobro počutite (plešemo večinoma bosi), in steklenico vode.
Delavnice potekajo v Špela Dance Centru na Dunajski 190 za Bežigradom v Ljubljani. http://speladance.com/images/zemljevid.jpg               ...