Dobrodelni koncert Brincli za Rožleta

POSREDUJEMO:

BRINCLI ZA ROŽLETA
Dobrodelni  koncert z lecitacijo
18. 12. ob 19h
v baru Mitnica v Kranju

"Naš mali prijatelj Rožle je avgusta zbolel za krvno-žilnim rakom v levem ušesu. Star je komaj šest let, a je kljub situaciji poln energije, želje po življenju in učenju. Namesto, da bi septembra  navdušen in  znanja željan sedel v šolsko klop prvega razreda, je šolo moral zamenjati za bolnišnico.  Od februarja 2014 je trpel strašne bolečine v ušesu in za ušesom, vendar so pediatri trdili, da je uho zdravo. Kljub bolečinam je bil redno cepljen pred vstopom v šolo, kar je dodatno uničilo njegov imunski sistem. Julija je otroška zobozdravnica skupaj z zobnim kirurgom dokazala, da bolečina ni povzročena z izraščanjem zob ( ortopan je pokazal, da so zobje popolnoma brez anomalij, nobenih gnojnih vnetij). Nato so avgusta odkrili tujerodno tkivo v levem ušesu, požrto lobanjsko kost okrog ušesa, popolnoma požrto kost obraznega živca ter uničeno notranje uho. Tumor je velik 2,5cmx3,5cm in se nahaja v srednjem ušesu. Za njim so sicer že tri operacije in 3 kemoterapije, ampak poleg tega za uspešno zdravljenje potrebuje še veliko dragih zdravil in terapij. Konec januarja 2015 je v Parizu predvidena operacija tumorja in nato protonsko obsevanje ušesa. 

Zato smo se Brincli odločili, da ustvarimo prav poseben večer, na katerem se bo prepletala irska glasba z dobrodelno lecitacijo, s katero želimo zbirati sredsteva za pomoč Rožletu pri zdravljenju.

Vsi, ki želite biti dobrodelni božički v malem, lepo vabljeni na naš koncert, kjer bo obilo dobre glasbe, smeha in prijetne zabave ob zbirnaju pomoči za Rožleta."

Minca Marolt, Brincl Band