Drobci solidarnosti med kupom igrač v petek, 5. aprila in soboto, 6. aprila

Se spomniš prijetnega občutka radosti ne le takrat, ko te kdo obdari, temveč tudi, kadar obdariš sam? Dajmo priložnost, da ob »Dnevu za spremembe«, ki ga koordinira Slovenska filantropija, v duhu medsebojnega povezovanja tudi naši mali korenjaki med brskanjem po kupu  igrač odkrivajo drobce solidarnosti.

 

Skupaj z otroci se nam pridružite na ZOOPI-jevi brezplačni izmenjavi igrač. Prinesite igrače, knjige, družabne igre, zgoščenke s pravljicami in risankami, ki samujejo na policah in vas po tiho nagovarjajo, da so željne igre z novim radovednežem.

 

V petek, 5. aprila, med 17. in 19. uro nas najdete v pritličju Knjižnice Otona Župančiča na Kersnikovi 2 v Ljubljani.

 

V soboto, 6. aprila, pa bomo med 10. in 13. uro popestrili dogajanje na ljubljanski tržnici. Če nam bo vreme v soboto zagodlo, bomo smuknili v bibliobus, ki bo pripravljen čakal na mestu dogodka. V primeru močnega deževja sobotno druženje odpade.
   
Na izmenjavi se nam bo pridružil dr. ZOOPI – mojster oživljanja otrokom ljubih igrač, zato ne pozabite s seboj prinesti tudi tistih igrač, ki potrebujejo popravilo in zdravila.
 
Starejši radovedneži lahko ta čas pobrskate med knjigami Knjižnice Otona Župančiča, ki vam jih bodo ponudili v nakup po posebnih solidarnih cenah, ali prisluhnete nastopajočim učencem iz OŠ Livada.

 

Veselimo se igrivega druženja z vami!

 

Več informacij:

Mateja Fajfar (041 991 382) / Jasna Možina (041 928 984)

info@ekoigrace.org / www.ekoigrace.org

 

Dogodek sofinancira MOL – OPVI.