Igrače ne rastejo samo v trgovini

Otroku boste dali odlično popotnico za življenje, če ga boste naučili, da do užitkov in veselja lahko pride tudi brez denarja. Naši radovedneži so lahek plen in priljubljena tarča marketinških kampanj proizvajalcev igrač. Zato je prav, da vedo, da lahko svet nakupov nadomestijo tudi vrednote darovanja in povezovanja.

 Privoščite si nakupovalni post in se nam pridružite na rednem brezplačnem druženju. V četrtek, 22. novembra, skupaj z otroci zavijte na sprehod po jesenskem listju in se oglasite še na izmenjavi igrač, ki bo med 17. in 19. uro v Okoljskem centru na Trubarjevi 50 v Ljubljani.

Brez popustov in akcij si bodo vaši otroci z novimi prijatelji izmenjali igrače, knjige, družabne igre, zgoščenke s pravljicami in risankami ter domov odnesli nove.

S seboj lahko prinesete tudi igrače, ki potrebujejo popravilo, saj bo z nami doktor ZOOPI, mojster oživljanja otrokom ljubih igrač.

Več informacij dobite pri Nini Prešlenkovi na številki 031 845 010, e-naslovu info@ekoigrace.org in na spletni strani www.ekoigrace.org

Prosimo, posredujte dalje sporočilo tistim staršem, ki jim ni vseeno.