Izdelovanje homeopatskega zdravila iz materinega mleka

Doječe matere svojim dojenčkom preko mleka ne posredujemo le fizične prehrane in zdravilnih učinkovin (krepitev obrambnega sistema organizma), temveč tudi veliko materinske ljubezni za duševni razvoj, varnosti in vitalnosti. Preko mleka se krepijo vezi s predniki in zrcalijo psihični, energetski, duševni in sistemski vidiki človeštva.

Na tem seminarju boste lahko svoje materino mleko (v skodelici) za nekaj ur prepojile z mlečnim sladkorjem in ga nato s pomočjo tehnike mešanja z alkoholom C6/C12/C30 homeopatsko obogatile. Tako boste dobile vir zdravja (zdravilo) za svojega otroka (vse do odrasle dobe), ki obdrži zdravilno informacijo materinega mleka v koncentrirani obliki (jemanje v življenjskih krizah, kot npr. v primeru kroničnih bolezni, motenj hranjenja ali motenj rasti; preventivno pri cepljenju; vedenjskih odstopanjih, itd.) S tem ko boste z lastnimi rokami izdelale zdravilo za svojega otroka, boste izostrile svojo intuicijo o tem, kdaj in kako lahko to zdravilo še dodatno uporabite v zdravstvene namene (te odgovore  boste dobile med izdelavo na seminarju).

Datum
22. 11. 2013 (15-19h) - 23. 11. 2013 (9-13h)

Kraj
PEDOSANA,Trg komandanta Staneta 5,
1000 Ljubljana (Zgornja Šiška)

Cena
100€ - cena vključuje tudi material.

Kaj prinesti s seboj
odejo, dve kapljici materinega mleka (svežega ali v majhni posodi), nekaj pijače in hrane.

Informacije in prijave
 041 638 806, tita.tusar@gmail.com

Izvajalka
Johanna Mattisch, prihaja iz okolice Celovca (Avstrija), je mama, ergoterapevtka, Breema-telesna terapevtka, Bachova cvetna terapevtka,  Noreia cvetna terapevtka in dipl. delovna terapevtka.

P.S.: seminar bo potekal v angleškem jeziku.

Vsebine in dejavnosti, ki jih objavljamo v rubriki Opozarjamo, ne odražajo vedno stališč, mnenj ali pogledov Združenja Naravni začetki.
Želimo si, da bi se lahko prepričali o kakovosti objavljenih dejavnosti, pa tega vedno ne zmoremo. V želji, da vas informacije dosežemo, delež presoje prepuščamo vam.
Prednost dajemo neprofitnim dejavnostim.