Knjiga Moj porodni načrt v oktobru in novembru 60 % ceneje

Založba Sanje je v jesenski akciji znižala ceno tudi knjigi zdravnika in znanstvenika Marsdena Wagnerja Moj porodni načrt. V knjigarnah Sanje v Ljubljani in Kamniku, v njihovi spletni trgovini in v vseh bolje založenih knjigarnah po Sloveniji jo dobite po ceni 9,99 EUR.
(Mimogrede: Marsden Wagner je bil za Miklavževo leta 2008 tudi naš gost v Ljubljani in tule si lahko preberete intervju z njim http://www.sanje.si/knj_novice.php?id=403)

O knjigi:
Da bi si kot bodoča mamica zagotovili zdrav in srečen porod, ne potrebujete kopice zdravil in operativnih posegov. Dejanje, s katerim boste podarili življenje, je nekaj zelo naravnega, je prepričan svetovno uveljavljeni strokovnjak za obporodno skrb, zdravnik in znanstvenik Marsden Wagner.
Imeniten priročnik Oblikujte svoj porodni načrt razkriva možnosti in tveganja, ki jih morate poznati, da bi se informirano odločili o pomoči, za katero menite, da jo med porodom potrebujete. Spodbuditi želi sodelovanje med vami in strokovnjaki, ki med nosečnostjo in porodom skrbijo za vas.
Več http://www.sanje.si/knjigarna/oblikujte-svoj-porodni-nacrt.html