Toplo vabljene/i na performativno delavnico uspavank, ki bo potekala septembra in oktobra v Vodnikovi domačiji v Ljubljani - prestavljen začetek delavnice na 6. november 2016

Sodeč po odzivih številnih udeleženk ni za zamuditi. Nahranite kreativko/ca v sebi, spustite se z vajeti, pojte, odkrivajte, kaj vse uspavanka prebuja v vas. Presenečene/i boste!

Vabimo na 25-urno delavnico uspavank, ki bo v dvorani Vodnikove domačije Šiška potekala v 5 terminih po 5 ur, ob nedeljah, vsakič od 14h do 19h. 

Delavnica se osredotoča na petje umirjajočih pesmi in napevov oz. uspavank, ki predstavljajo prvo srečanje s človeško organiziranim zvokom, s pomočjo katerega se ljudje socializiramo in uglasimo sami s seboj in z drugimi. So eno temeljnih medgeneracijskih komunikacijskih sredstev, ki s pomočjo bolj ali manj nežnih vsebin pričajo o življenju in medčloveških odnosih nekoč in danes. Nagovarjajo našo intimno, človeško plat, ki je temelj našega bivanja in grajenja odnosov. 

Delavnico vodi glasbena antropologinja in kantavtorica Katarina Juvančič.
Datumi izvedbe:
Delavnica bo potekala ob nedeljah: Zadnje srečanje je namenjeno pripravi in zaključnemu nastopu.

Začetek delavnice je prestavljen na 6.11., tako, da imate še nekaj časa, da se opogumite in pripeljete še koga s sabo oz. jo še komu prepošljete/priporočite.

Delavnica bo izvedena ob zadostnem številu prijav.

Cena 25-urne delavnice je 95 EUR, za študente, upokojence, samozaposlene in brezposelne 80 EUR. 
Predznanje petja ali igranja ni potrebno.
Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest na: spela.frlic@divjamisel.org.
Vsebinske informacije: Katarina Juvančič (katarina.juvancic@gmail.com).

Več na: https://www.facebook.com/events/1283670324991226