Dan Za Sončke: ponedeljek, 23. april - dan za zdravje nosečnice, dojenčka, mamice

23. april 2012 bo pri Naravnih začetkih spet dan Za Sončke

Aktivnosti v dnevu:

SKRBIMO ZA ZDRAVJE DOJENČKA IN OTROKA
10.00 – 11.30
Skupinske svetovalne urice Za Sončke z bioterapevtko Jasno Matjašič

Ste utrujeni in neprespani, vaš otrok pa zahteva pogosto nočno vstajanje in veliko pozornosti? Se počutite nezadovoljni, razdraženi, da na trenutke skoraj ne prepoznate več sebe? Imate občutek, da ste z otrokom ujeti v situacijo, ki ji ni videti konca, izraščanje zob, ščipanje po trebuščku ipd. pa vse samo poslabša? Si želite celostnih in iskrenih odgovorov na vprašanja o težavah, ki pestijo vas ali vašega otroka? Potem vabljeni skupaj z dojenčkom na svetovalne urice Za Sončke, kjer si bomo vzeli čas in poiskali naravne, telesu in duši prijazne rešitve. 

Prispevek: 15 EUR
Prijave: Združenje Naravni začetki: info@mamazofa.org, 030 321 355

KJE PA VAS ČEVELJ ŽULI?
12.00 – 17.00
Individualno celostno svetovanje Za Sončke z bioterapevtko Jasno Matjašič
 
Ste kdaj pomislili, kakšen vpliv imajo težave nas staršev (na kateremkoli področju življenja) na otroka? Tudi nezadovoljstvo in težave nosečnice pustijo pečat na (še nerojenemu) otroku. Si želite pogovora o vaši situaciji, zvedeti dejanske vzroke za težave in kako jih odpraviti? Vas zanima kako lahko pomagate telesu, da vi ali vaš otrok prileze čim prej na zeleno vejo? Potem vabljeni na celostno svetovanje Za Sončke, kjer se vam individualno posvetimo. Svetovanje traja 30 minut.
Prispevek: 15€
Prijave: Združenje Naravni začetki: info@mamazofa.org, 030 321 355

ČAS NOSEČNOSTI IN ROJSTVO
17.30 – 19.00
Predavanje Za noseče Sončke z bioterapevtko Jasno Matjašič

Ciklus petih predavanj Za noseče Sončke je namenjen nosečnicam in vsem, ki jih zanima celostni, holistični pristop. Ciklus je prilagojen potrebam današnjega človeka in za spremljanje posameznih predavanj ne potrebujete posebnega predznanja. Obravnavane teme bodo zajemale celostni vidik poteka nosečnosti in samega rojstva ter najpogostejše zdravstvene težave, ki se pojavljajo v tem obdobju (npr. slabost, bruhanje, zaprtost itd.).  Vse predstavljeno bo povedano z namenom, da bi, kot se je dobro izrazila Ajra Miška, «z globljim dojemanjem priprav na življenje dali svojim otrokom boljšo podlago za bivanje v današnjem svetu.«

Predavanja se sicer nadgrajujejo, vendar nič ne de, če ste do sedaj katerega zamudili. Vsako predavanje je zaokrožena celota.

Tretje predavanje v sklopu je namenjeno celostni predstavitvi pomena prebave na potek nosečnosti in rojstva. Celostna predstavitev zajema fizični, energijski in informacijski vidik pomena prebavil. Neurejena prebava pušča za sabo raznovrstne fizične težave kot so npr. zaprtje, hemoroidi, zatekanje, utrujenost, razdražljivost, slabo spanje itd. Predstavili bomo možne rešitve, ki so telesu in duši prijazne, hkrati pa bomo spregovorili o resničnih vzrokih, ki tičijo za tovrstnimi tegobami.

Prispevek: 15 EUR
Prijave: Združenje Naravni začetki: info@mamazofa.org, 030 321 355

Vse dejavnosti potekajo v prostorih Združenja Naravni začetki, Grablovičeva 54 (bloki Nove Poljane, Ljubljana).
Dnevi Za Sončke si bodo sledili enkrat mesečno.
Datumi naslednjih srečanj so 21. 5. in 18. 6.
Vodi bioterapevtka Jasna Matjašič, ki se ukvarja s celostnim svetovanjem in bioterapijo. Več o Jasni in njenem delu www.zasoncke.si