Dan Za Sončke v maju: 21. maj - dan za zdravje nosečnice, dojenčka, mamice

21. maj 2012 bo pri Naravnih začetkih spet dan Za Sončke.

Aktivnosti v dnevu:

SKRBIMO ZA ZDRAVJE DOJENČKA IN OTROKA
10.00 – 11.30
Skupinske svetovalne urice Za Sončke

Ste utrujeni in neprespani, vaš otrok pa zahteva pogosto nočno vstajanje in veliko pozornosti? Se počutite nezadovoljni, razdraženi, da na trenutke skoraj ne prepoznate več sebe? Imate občutek, da ste z otrokom ujeti v situacijo, ki ji ni videti konca, izraščanje zob, ščipanje po trebuščku ipd. pa vse samo poslabša? Si želite celostnih in iskrenih odgovorov na vprašanja o težavah, ki pestijo vas ali vašega otroka? Potem vabljeni skupaj z dojenčkom na svetovalne urice Za Sončke, kjer si bomo vzeli čas in poiskali naravne, telesu in duši prijazne rešitve.
Prispevek: 15 EUR

KJE PA VAS ČEVELJ ŽULI?
12.00 – 17.00
Individualno celostno svetovanje Za Sončke
 
Ste kdaj pomislili, kakšen vpliv imajo težave nas staršev (na kateremkoli področju življenja) na otroka? Tudi nezadovoljstvo in težave nosečnice pustijo pečat na (še nerojenemu) otroku. Si želite pogovora o vaši situaciji, zvedeti dejanske vzroke za težave in kako jih odpraviti? Vas zanima kako lahko pomagate telesu, da vi ali vaš otrok prileze čim prej na zeleno vejo? Potem vabljeni na celostno svetovanje Za Sončke, kjer se vam individualno posvetimo. Svetovanje traja 30 minut, bioterapija uro in pol.
Prispevek: 15 EUR svetovanje in 50 EUR bioterapija

ČAS NOSEČNOSTI IN ROJSTVO
17.30 – 19.00
Predavanje Za noseče Sončke

Ciklus petih predavanj Za noseče Sončke je namenjen nosečnicam in vsem, ki jih zanima celostni, holistični pristop. Ciklus je prilagojen potrebam današnjega človeka in za spremljanje posameznih predavanj ne potrebujete posebnega predznanja. Obravnavane teme bodo zajemale celostni vidik poteka nosečnosti in samega rojstva ter najpogostejše zdravstvene težave, ki se pojavljajo v tem obdobju (npr. slabost, bruhanje, zaprtost itd.).  Vse predstavljeno bo povedano z namenom, da bi, kot se je dobro izrazila Ajra Miška, «z globljim dojemanjem priprav na življenje dali svojim otrokom boljšo podlago za bivanje v današnjem svetu.«

Predavanja se sicer nadgrajujejo, vendar nič ne de, če ste do sedaj katerega zamudili. Vsako predavanje je zaokrožena celota.

Četrto predavanje v sklopu je namenjeno celostni predstavitvi delovanja imunskega sistema in njegov vpliv na potek nosečnosti in rojstva. Beseda »celostna« zajema fizični, energijski in informacijski vidik. Predstavili bomo telesu in duši prijazno podporo imunskemu sistemu, tako preproste in brezplačne rešitve kot tudi izdelke, ki jih je moč kupiti. Spregovorili pa bomo tudi o resničnih vzrokih, ki tičijo za oslabljenim imunskim sistemom.
Prispevek: 15 EUR

Vse dejavnosti vodi bioterapevtka Jasna Matjašič, ki se ukvarja s celostnim svetovanjem in bioterapijo. Več o Jasni in njenem delu www.zasoncke.si
Dejavnosti potekajo v prostorih Združenja Naravni začetki, Grablovičeva 54 (bloki Nove Poljane, Ljubljana).
Dnevi Za Sončke si sledijo enkrat mesečno.
Datum zadnjega srečanja iz cikla je 18. junij.

Prijave: Združenje Naravni začetki: info@mamazofa.org, 030 321 355 (do 18. maja, kasneje na Jasnin telefon 030 307 233 ali e-naslov jasna@zasoncke.si)