Dan Za Sončke v marcu

26. marec 2012 bo pri Naravnih začetkih dan Za Sončke

Aktivnosti v dnevu:

SKRBIMO ZA ZDRAVJE DOJENČKA IN OTROKA
10.00 – 11.30
Skupinske svetovalne urice Za Sončke z bioterapevtko Jasno Matjašič

Vas zanima kako lahko ob težavah pomagamo otroku na naraven, telesu prijazen način? Si želite celostnih in iskrenih odgovorov na vprašanja o težavah, ki pestijo vas ali vašega otroka? Potem vabljeni na svetovalne urice Za Sončke, kjer si bomo skupaj vzeli čas in poiskali odgovore na vaša vprašanja. Dobrodošli so tudi dojenčki in otroci.

Prispevek: 15 EUR, za štiri obiske je prispevek 52 EUR
Prijave: Združenje Naravni začetki: info@mamazofa.org, 030 321 355

KJE PA VAS ČEVELJ ŽULI?
12.00 – 17.00
Individualno celostno svetovanje Za Sončke z bioterapevtko Jasno Matjašič
 
Ste kdaj pomislili, kakšen vpliv imajo težave nas staršev (na kateremkoli področju življenja) na otroka? Tudi nezadovoljstvo in težave nosečnice pustijo pečat na (še nerojenemu) otroku. Si želite pogovora o vaši situaciji, zvedeti dejanske vzroke za težave in kako jih odpraviti? Vas zanima kako lahko pomagate telesu, da vi ali vaš otrok prileze čim prej na zeleno vejo? Potem vabljeni na celostno svetovanje Za Sončke, kjer se vam individualno posvetimo. Svetovanje traja 30 minut.
Prispevek: 15€
Prijave: Združenje Naravni začetki: info@mamazofa.org, 030 321 355

ČAS NOSEČNOSTI IN ROJSTVO
17.30 – 19.00
Predavanje Za noseče Sončke z bioterapevtko Jasno Matjašič

Ciklus petih predavanj Za noseče Sončke je namenjen nosečnicam in vsem, ki jih zanima celostni, holistični pristop. Ciklus je prilagojen potrebam današnjega človeka in za spremljanje posameznih predavanj ne potrebujete posebnega predznanja. Obravnavane teme bodo zajemale celostni vidik poteka nosečnosti in samega rojstva ter najpogostejše zdravstvene težave, ki se pojavljajo v tem obdobju (npr. slabost, bruhanje, zaprtost itd.).  Vse predstavljeno bo povedano z namenom, da bi, kot se je dobro izrazila Ajra Miška, «z globljim dojemanjem priprav na življenje dali svojim otrokom boljšo podlago za bivanje v današnjem svetu.«

Drugo predavanje v sklopu je namenjeno holistični predstavitvi pomena ledvic na potek nosečnosti in rojstva. Po tradicionalnih medicinah energijsko ledvica vladajo rojstvu, rasti in reprodukciji, zato je izrednega pomena njihovo delovanje tako na energijski kot tudi na fizični ravni.

Prispevek: 15 EUR, za štiri obiske je prispevek 52 EUR
Prijave: Združenje Naravni začetki: info@mamazofa.org, 030 321 355

Vse dejavnosti potekajo v prostorih Združenja Naravni začetki, Grablovičeva 54 (bloki Nove Poljane, Ljubljana).
Dnevi Za Sončke si bodo sledili enkrat mesečno.
Datumi naslednjih srečanj so 23. 4., 21. 5. in 18. 6.
Vodi bioterapevtka Jasna Matjašič, ki se ukvarja s celostnim svetovanjem in bioterapijo. Več o Jasni in njenem delu www.zasoncke.si