Dogodek Rada se imava - in pridružil se nama bo otrok ... v Kranju in Ljubljani

Kako negovati in poglabljati najin odnos?

Veščine za krepitev partnerskega odnosa v nosečnosti in po rojstvu otroka. Spoznali bomo spremembe v odnosu med partnerjema v obdobju, ko postajata mama in oče. Raziskovali bomo svoje načine izražanja občutkov in pričakovanj, predstave o vlogah v družini, ki smo jih »prinesli« s seboj iz otroštva. Ugotavljali bomo, kako v pogostokrat zahtevnem življenjskem prehodu v družinsko življenje negovati bližino in medsebojno zaupanje. S prihodom otroka čas drugače teče. Tedaj se izkaže, kako dragoceno je v partnerstvu ohranjati trenutke medsebojne bližine in zaupnega pogovora.

Vodi: dr. Zalka Drglin, soustvarjalka in vodja programov za ženske in pare v pričakovanju, raziskovalka porodnih kultur, transakcijska analitičarka – svetovalka, avtorica strokovnih in znanstvenih člankov o obporodnem obodobju.

Vstop prost.

Dobrodošli tudi dojenčki in malčki.

Delavnica je del programa Junina hiša Kranj, ki ga sofinancira Mestna občina Kranj.

KDAJ:sobota, 11. maj 2019 od 10.00 do 12.00

KJE:Mestna knjižnica Kranj (ustvarjalna soba, 1. nadstropje), Gregorčičeva 1, Kranj  CENA:Vstop prost. Zaželene prijave na: info@mamazofa.org.  INFO:info@mamazofa.org   Srečanje z enakim naslovom bo potekalo v Ljubljani, v sredo, 15. maja od 18. do 19.30 v prostorih Združenja Naravni začetki, Zaloška cesta 54.Srečanje v Ljubljani sofinancira Mestna občina Ljubljana.Obvezne prijave: info@mamazofa.org.