Doniraj Združenju Naravni začetki: Plenička za pomoč

 

Delovanje Združenja Naravni začetki (Mama Zofa) je neprofitno in veliko dela opravimo prostovoljno. Javna sredstva so ‒ glede na opravljeno delo ‒ skromna. Naše delo je tako v veliki meri odvisno od dobre volje posameznikov in zasebnih podjetij.

Z donacijami boste podprli dejavnosti, ki jih naša sofinancerja v letu 2016 (Mestni občini Ljubljana in Kranj) ne pokrivata, na primer stroške svetovalnega obiska na domu pri družini v obporodni stiski, ki živi zunaj ljubljanske in kranjske občine. Z vašo pomočjo bomo lahko uresničili več tako zaželenih svetovanj, za katera prosijo bodoči starši ali starši iz socialno šibkejšega okolja, ne da bi za to morali plačati.

Prav tako boste prispevali k bivanju Zofe in njeni komunikaciji s svetom: najem prostorov za naše delovanje in drugi stroški prostora, telefona in interneta v Ljubljani, se mesečno sešteje v znesek 450 EUR. Tako bomo tu še naprej lahko spletale kroge za opolnomočenje žensk, družin, študentk/ov babištva, babic in vseh ostalih, ki nam je mar, kako (se) rojevamo.

Omogočili nam boste, da bomo okrepili neodvisno delovanje na področjih, ki so zelo pomembna za dobro življenje družin v Sloveniji, na primer za spremembe obporodne skrbi v Sloveniji v smeri, ki jo opisujemo v Porodni pobudi, ki jih pa slovenski in evropski razpisi ne zajemajo.

Pomagali nam boste kupiti računalnik, saj je naša tehnična oprema že hudo utrujena in ne dohiteva našega delovnega ritma. Veseli pa bomo tudi rabljenega računalnika, če le brezhibno deluje.

Za vaš prispevek se vam želimo zahvaliti. Z bombažno pleničko z ročno natisnjenim napisom Nežno me objemi, ki jo boste prejeli, če nam boste namenili 5 EUR ali več.

Dobrodošel pa je prav vsak prispevek.

Prav tako nam lahko donirate do 0,5 % od dohodnine.

Vas ne stane nič, nam pa pomeni ogromno.

Obstaja več poti:

- lahko izpolnete obrazec na naši strani http://www.mamazofa.org/ desno spodaj spodaj :-)  in ga pošljete ali odnesete na vaš pristojni davčni urad.

- vašo vlogo lahko oddate preko sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si ali ustno na zapisnik pri davčnem organu, da 0,5 % dohodnine namenjate Združenju Naravni začetki z davčno številko 42144396.

S hvaležnostjo,

mame Zofe

Združenje Naravni začetki
Grablovičeva 54
1000 Ljubljana
TRR: 07000-0000497118 pri Gorenjski banki d.d. Kranj
BIC banke: GORESI2X
Namen plačila: donacija
Upn koda namena: OTHR
Sklic/referenca: 00 21