Izobraževanje za babice: V varnih rokah. Za uresničevanje sočutne porodne oskrbe.

V varnih rokah. Za uresničevanje sočutne porodne oskrbe.

 Kdaj: v petek, 15. marca 2024

Kje: Parinama center, Cesta na Brdo 85, Ljubljana

Od 9. do 17. ure

 Združenje Naravni začetki vabimo babice na brezplačno celodnevno izobraževanje. 

Teme predavanj in delavnic bodo pravice porodnice, sočutna porodna oskrba v praksi ter izzivi pri udejanjanju tega.

 Izvajalki izobraževanja:

viš. pred. dr. Zalka Drglin, prof. ped., mag soc. kulture, doktorica ženskih študij in feministične teorije, raziskovalka na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, nacionalna ekspertka za področje javnega zdravja, vodja programov pri Združenju Naravni začetki in Irena Šimnovec, univ. dipl. dramaturginja, predsednica Združenja Naravni začetki in vodja programov.

 

 Vloga za pridobitev licenčnih točk je v pripravi. Prijave so obvezne. Sprejemamo jih do zapolnitve prostih mest. Zaželeno je, da se prijavite čim prej. Prijavite se tako, da na info@mamazofa.org napišete, da se prijavljate na izobraževanje V varnih rokah, ime, priimek in ustanovo, iz katere prihajate. Na vaše sporočilo boste prejeli odgovor z vsemi potrebnimi informacijami.

 Prisrčen pozdrav.

 Dodatne informacije: info@mamazofa.org, tel. št.: 030 321 355.

 Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

 

#impact4values