Naš novi forum Zvedava mama

Dragi vsi!

Z velikm veseljem vas vabim, da se nam pridružite na našem čisto novem, sijočem in sijajnem forumu Zvedava mama http://forum.mamazofa.org/, ki je povrhu še prvi prav naš forum. Kot je napisala Lina Košir, moderatorka foruma, je namenjem vam "vsem, ki aktivno sodelujete v vsakdanjiku vašega dojenčka: poleg mam v prvi vrsti tudi očetom in starim staršem, morda pa tudi varuškam, prijateljem mladih staršev, študentom različnih ved ali na kratko pač vsem, ki čutijo v sebi kanček zvedavosti" na temo skrbi in nege za otroka, pa nenazadnje tudi zase.

Zato vabljeni, da vprašate o čudovitih "vsakdanjih pomembnostih" (hvala, Lina!), ki vas tarejo (ali še bolje, preden vas začnejo treti), pa nimate nikogar v svoji bližini, da bi ga vprašali, niti niste našli odgovora v knjigah ali na spletu.  In seveda ste dobrodošli vsi vi, ki ste našli rešitev, ki deluje (vsaj začasno, če še ni zrela za patentiranje:-)) za vašega otročka in za vas. In tudi vi, ki imate "samo" besedo podpore ali nežno misel ali iskrivo idejo.

Žeim vam veliko veselja ob prebiranju in pisanju.  Radosti me misel, da bomo skupaj oblikovali prostor izkušenj, znanja, razumevanja in medsebojne podpore.

Irena