Nova dejavnost pri nas: izobraževalno podporna skupina za mamice

 Vabimo vas na IZOBRAŽEVALNO PODPORNO SKUPINO, ki je namenjena mladim mamicam z otroki od 0 do 3 let; mamicam, ki se sprašujete, kako vzpostavite varno navezanost in kaj to pomeni za otroka; mamicam, ki se lovite v stikih s svojim otrokom in ste v dvomih, če ste ravnale pravilno; in vsem tistim mamicam, ki bi bile rade bolj uglašene s svojim otrokom.                                                                                                                                 
Vsebine prvih dveh srečanj bodo varna in zdrava navezanost ter kako to vpliva na razvoj otrokovih možganov. Štiri srečanja se bomo posvečali uglašenosti na otrokov razvoj (po obdobjih, do 3. leta starosti), ter psihološkemu rojstvu (separaciji in individuaciji). Naslednja tri srečanja pa se bomo pogovarjali o postavljanju meja, o frustraciji, ki krepi razvoj, in o pomenu tretje osebe v družini. Zadnje srečanje pa bo na željo in potrebe mamic. 
                                          
Srečanja bodo potekala deset sobot zapored  v Kranju, v prostorih Združenja Naravni Začetki, v hiši Krice Krace, Tomšičeva 14. Prvo srečanje bo 11. februarja 2012, od 10.00 do 11.30 ure. (Če pa bo dovolj zanimanja za Ljubljano, bomo skupino odprli tudi tu.)
Srečanja so brezplačna. Število mest je omejeno.

Skupino vodi Daša Vervega, absolventka psihologije.
 Za prijave in  informacije pokličite Dašo 040/301-551 ali ji pišite po e-pošti dasa.vervega@gmail.com.