Predavanje ČAS NOSEČNOSTI IN ROJSTVO – OTROK V DRUŽINI

V ponedeljek, 18. junija 2012 od 18.00 do 20.00 Pri Zofi, Grablovičeva 54 v Ljubljani z bioterapevtko Jasno Matjašič

Tema zadnjega predavanja v sklopu so družinski odnosi in medsebojni vplivi. Rojstvo vsakega novega člana v družino pomeni spremembo medsebojnih odnosov. Zato je obdobje privajanja na dojenčka zelo naporno za vse družinske člane. Starši in starejši bratje, sestre velikokrat ne zmorejo slediti tem hitrim spremembam. Družina je na energijskem nivoju eno in ves čas deluje kot eno. Znotraj družine je vpliv staršev na otroka ogromen, prav tako pa otroci vplivajo na starše mnogo bolj, kot si mislimo.
Predavanje temelji na metodah karmične diagnostike po Marjanu Ogorevcu in Hellingerjevi postavitvi družine ter osebnih izkušnjah, ki sem jih pridobila kot bioterapevtka in mama treh otrok.

Ciklus petih predavanj Za noseče Sončke je namenjen nosečnicam in vsem, ki jih zanima celostni, holistični pristop. Ciklus je prilagojen potrebam današnjega človeka in za spremljanje posameznih predavanj ne potrebujete posebnega predznanja. Obravnavane teme bodo zajemale celostni vidik poteka nosečnosti in samega rojstva ter najpogostejše zdravstvene težave, ki se pojavljajo v tem obdobju (npr. slabost, bruhanje, zaprtost itd.). Vse predstavljeno bo povedano z namenom, da bi, kot se je dobro izrazila Ajra Miška, «z globljim dojemanjem priprav na življenje dali svojim otrokom boljšo podlago za bivanje v današnjem svetu.«
Predavanja se sicer nadgrajujejo, vendar nič ne de, če ste do sedaj katerega zamudili. Vsako predavanje je zaokrožena celota.

Prispevek: 15 EUR
Prijave: info@mamazofa.org ali 030 321 355