TRAGER® METODA – PREDSTAVITVENA DELAVNICA – PRVIČ V SLOVENIJI

Trager® metoda je inovativen somatski pristop. IzvajalecTrager®metode vodi klientovo telo z vrsto nežnih, ritmičnih gibov, ki pomagajo sprostiti globoko potisnjene vzorce v telesu in umu ter spodbujajo sprostitev, večjo gibljivost telesa in duševno jasnost. Izvajalec se najprej nauči kako dostopati do meditativnega stanja uma in s tem občutenja lahkotnosti in svobode, da bi to izkušnjo kasneje lahko prenašal na klienta in s tem prebudil spomin na njegove pozabljene potenciale. 

Uvodna delavnica bo priložnost za spoznavanje z načeli Trager® metode. Posebej bomo raziskali načine, kako biti prisotni v trenutku skozi telo in kako se povezati z vseprisotno življenjsko energijo. Raziskovanje poteka skozi igro pod strokovnim vodstvom.

Delavnica je priporočljiva za ljudi vseh starosti.

Lahko je še posebej koristna za:

- ljudi, ki čutijo fizične omejitve ali stres

- strokovnjake, ki delajo s telesom (fizioterapevte, maserje itd.)

- plesalce in igralce

- ljudi, ki jih zanima osebno zorenje in dvig njihovega zavedanja

- vse, ki želijo izboljšati svoje počutje 

Inštruktor: Luca di Napoli je človek razigranega duha in certificiran inštruktor Trager metode z več kot tridesetletnimi izkušnjami.

Kot pravi sam:

To delo ima duhovno plat. To, kar delamo, ali natančneje, česar ne delamo, odpira vrata v naravno stanje, v katerem se ljudje spominjajo, da so duše, ki so utelešene za nekaj časa. Tako zemeljsko življenje postane veliko lažje in je kot sanje v budnosti, ki se ne razlikuje dosti od nočnih sanj. Zavest bo takrat, ko bo zapuščala telo, spoznala: "Ohhhh, to so bile samo sanje na planetu Zemlja!"In ključ je OBČUTEK ... ORODJE duše na Zemlji.

Jezik: angleščina s slovenskim prevodom (po potrebi).

Priporočamo udobna/ohlapna oblačila za enostavno gibanje ter copate.

Uvodna delavnica je samo tokrat brezplačna, prostovoljni prispevki so dobrodošli.

Informacije o strokovnem usposabljanju za izvajalceTrager® metode bodo na voljo na delavnici (delavnica je predpogoj za udeležbo na tečaju 1. stopnje programa za usposabljanja Trager® Professional).

Nedelja, 18. marec 2018, 10:00 - 13:00 in 15:00 - 18:00

Junina hiša na Zaloški 54 v Ljubljani

Vodi: Luca di Napoli

Vstopnine ni. Dobrodošli prostovoljni prispevki.

Informacije ter prijave (število mest je omejeno): Vedrana Perica, +386 31 210 570 ali vedraperica@gmail.com