materinstvo

Srečna nosečnost in materinstvo

Nosečnost ne spremeni le vašega telesa, ampak vpliva tudi na čustvovanje. Knjiga "Srečna nosečnost in materinstvo" vam bo pomagala, da boste razumeli svoje spreminjajoče se občutke in jih sprejeli mirno in z zdravim razumom.

Dr. Pitt daje dobrohotne nasvete v primeru, ko vas je strah za otroka, ki ga pričakujete, z nasvetom pomaga pri razumevanju spremenjenih odnosov med vami in vašim možem ter materjo. Odpravlja strah pred porodom in bolečinami, povezanimi z njim, in vam na koncu svetuje, kako se vrnete v svoje staro, normalno življenje.

Dojenje in materinstvo iz srca

Ksenija Šoster Olmer piše iz svojih lastnih izkušenj, saj je predvsem mama treh deklic. Vse tri vzgaja iz srca in vse tri je dojila. Čeprav je po izobrazbi umetnostna zgodovinarka, je največ lepote odkrila prav v materinstvu in dojenju, najpristnejšem odnosu v družini. Slovenske matere jo poznajo po obsežnih člankih v strokovnih revijah, ki so rešili že marsikatero stisko doječih mater in mladih staršev. Toda še tako strokovni, so njeni članki vedno napisani s toplino in od srca. Tako kot knjiga.

Subscribe to RSS - materinstvo